top of page
Dokter en Dominee-96 guesthouse.jpg

Guesthouse

Via een slingerende oprijlaan - met aan weerszijden hoge, oude berkenbomen - betreed je onze landelijke droomplek. Midden gelegen in het Drostendal word je begroet door de schoonheid en de rust van de natuur. Wij heten jou welkom in het guesthouse van onze woonboerderij.

 

Het guesthouse beschikt over een sfeervolle woonkamer, een keukenblok met koelkast, vriezer en kookplaat, een badkamer met dubbele regendouche en een loft met tweepersoonsbed. Op eenvoudige wijze kunnen we het vertrek ombouwen tot accommodatie voor max 4 personen. Het guesthouse heeft een eigen terras, met veel privacy door de hoge beukenhagen. Ook onze Finse buitensauna en buitendouche staan tot jouw beschikking. 

Onze prachtige locatie bevindt zich aan de rand van Apeldoorn en is een perfecte uitvalsbasis voor een aantal dagen fietsen door de stedendriehoek (Apeldoorn, Zutphen, Deventer). In de directe omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes aangelegd en je bent slechts 8 kilometer verwijderd van recreatieplas (en Thermen) Bussloo.

Kosten: € 125,- per nacht, incl. gebruik sauna en welkomstdrankjes in de koelkast.
In overleg kan er een ontbijtpakket worden verzorgd.   


Omdat we ons guesthouse tevens gebruiken om mensen in bijzondere situaties een tijdelijk onderkomen te geven, is deze niet altijd beschikbaar voor recreatie. Vul onderstaand formulier in om te informeren naar de mogelijkheden.

bottom of page