top of page

Wij hebben er zin in!

Soms zijn er van die momenten die voelen als een spannend nieuw hoofdstuk. Voor ons is dit zo'n moment! Wij zijn nu twintig jaar getrouwd en dat hebben we onlangs samen gevierd, toen we op de fiets terugreden naar al die mooie plekjes waar ons verhaal ooit begon.

Die dag hebben we de droom uitgesproken om samen een concept te ontwikkelen, waarmee we als stel tot zegen kunnen zijn. De droom die we uitspraken reikt van retraites tot koude-trainingen en van counseling tot leefstijl-coaching en wat ruimte om gastvrij te kunnen zijn voor mensen die even een plekje nodig hebben.

Afgelopen najaar ('21) liepen we tegen een prachtige boerderij aan, die alles in zich had om deze droom verder te ontwikkelen. Midden in de natuur, omgeven door klompenpaden, historische weggetjes en boerenerven, waar we een plek van inspiratie en beschutting zouden kunnen creëren. Een plek waar we mensen op een unieke manier zouden kunnen welkom heten in ons huis en hart.

Het voelt nogal onwerkelijk dat we nu - ruim een half jaar later - op de boerderij wonen en aan de start staan van iets heel nieuws. Afgelopen maanden hebben we samen met onze zwager Jorn deze website gebouwd en zijn onze eerste ideeën langzaam maar zeker omgezet in concrete programma's en concepten. Dokter & Dominee richt zich op veerkracht en geestelijke vernieuwing, Via Dip & Joy nemen we je mee in onze passie voor koud water. Kijk gerust eens rond op beide websites om een beeld te krijgen van wat we van plan zijn. Wij hebben zin om van start te gaan en natuurlijk hopen we ook jou te ontmoeten tijdens een van onze programma's.

Van harte welkom bij ons op de boerderij!

Liefdevolle groet, Olaf & Lydia Ps. laat je het hieronder even weten als je ons hebt gevonden? We zouden het leuk vinden om iets van je te horen.

bottom of page